Kerstmis 1914 bezoekt het koningspaar Albert en Elisabeth de kapel van de Paters Oblaten in de Panne

Kapel van de Paters Oblaten in de Panne, ook gekend als de Kapel Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zee of koninklijke kapel. Deze laatste titel dankt de kerk aan de talrijke bezoeken die de koninklijke familie aan deze bidplaats bracht tijdens hun verblijf in de kuststad.

Kapel van de Paters Oblaten in de Panne, ook gekend als de Kapel Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zee of koninklijke kapel. Deze laatste titel dankt de kerk aan de talrijke bezoeken die de koninklijke familie aan deze bidplaats bracht tijdens hun verblijf in de kuststad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s