Daniël Frans Struyf, 31 december 1915

We zijn de laatste dag van het desastreuze jaar 1915. Wat een rampzalig jaar toch, vol oorlogsgeweld en vernieling, zonder weerga in de geschiedenis van de mensheid! Ik wuif met veel plezier dit rotjaar uit en lach met goede hoop het nieuwe jaar tegemoet. Moge het nieuwe jaar de vrede schenken die wij soldaten zo vurig wensen. Vaarwel vervloekt jaar 1915! Het is tijd dat ge verdwijnt, al te veel tranen hebt ge ons bezorgt, te veel bloed hebt gij doen vloeien, te veel slachtoffers hebt gij geëist.image

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s