Marie en Marguerite Waterschoot, 15 oktober 1914

De Lovie, 15 oktober 1914

Lieve mama en zusje

We zijn gelukkig jullie te kunnen melden dat wij nog steeds in Proven zijn. Hier is nog alles rustig. Maar we maken ons heel veel zorgen over jullie. Wonen jullie nog in Lokeren? Wij hebben hier gehoord dat vele mensen uit Lokeren zijn weggevlucht. Staat het huis in de Zelestraat er nog? Is er andere schade in Lokeren?
Lieve mama en zusje, wij omhelzen jullie innig en hopen jullie snel in goede gezondheid terug te zien.
Marie en Marguerite

5 comments

    1. Beste Natasja en Keely

      Helaas hebben wij op ons kaartje nooit reactie gekregen. Het postverkeer tussen bezet België (waarin ook het Waasland lag) en Vrij België (het stukje België achter het front, waar Proven lag) was helemaal verstoord en dat is de hele oorlog lang zo gebleven. Jullie kunnen je wel voorstellen dat we ons heel veel zorgen hebben gemaakt over het lot onze mama en zus. Maar gelukkig hebben we hen na de oorlog gezond en wel teruggezien!

      Beste groeten uit Proven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s