Daniël Frans Struyf, 14 maart 1916

Een paar dagen geleden heb ik een bezoek gebracht aan het hoofdkwartier. Ik wilde meer inlichtingen verzamelen over die mysterieuze brief die ik onlangs heb ontvangen. Men wist mij er te vertellen dat er nog een soldaat is met dezelfde naam als ik. Dat verklaart alles! Helaas is de arme jongen een paar dagen geleden gesneuveld. Ik haast me de verkeerd ontvangen brief en de foto terug te sturen naar Holland. Ik voeg er een kort briefje aan toe waarin ik de afzender, de broer van mijn naamgenoot, op de hoogte breng van het ongeluk dat hem treft. Ik vraag hem ook of hij een briefje naar mijn vrouw wil doorsturen. Misschien mag ik hoop koesteren… ?

Benieuwd naar de gesneuvelde naamgenoot van onze Daniel ‘Frans’ Struyf, ga naar deze link op de Belgian War Dead Register

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s