Daniël Frans Struyf, 5 maart 1915

Ons werk zit erop! Wij worden afgelost door nieuwe soldaten en moeten enkel nog de wacht optrekken. Vandaag ontvang ik onverwacht een postkaartje uit Holland geschreven door een zekere Van Haren, met het hoopgevende nieuws dat mijn hele familie in Antwerpen in goede gezondheid verkeert. Wat een geruststelling! De briefsteller informeert ook naar mijn toestand zodat hij het thuisfront op de hoogte kan brengen. Ik schrijf mijnheer Van Haren dan ook een lange brief met het verzoek mijn beste groeten over te maken aan mijn vrouw, kinderen en gans de familie en hen te verzekeren dat het met mij nog steeds zeer goed gaat.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s